КАПАК ЗА КЕРАМИДА

АРТИКАЛ

Капак

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Тоза Марковиќ, Кикинда

СОСТАВ

глина

ПАКУВАЊЕ

252 пар./палета

ПОТРОШУВАЧКА

3 пар./m2