КАПАК ЗА КЕРАМИДА

АРТИКАЛ

Капак

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Младост, Лесковац

ДИМЕНЗИЈА

390×190 mm

СОСТАВ

глина

ПАКУВАЊЕ

234 пар./палета

ПОТРОШУВАЧКА

3 пар./m2