КЕРАМИДА ВИНЕАМ

Моделот Винеам е составен од пресувана керамида со дупли, длабоки и странични фалцови. Постигнува многу сигурно и цврсто покривање особено при силни дождови и невреме.

АРТИКАЛ

Винеам

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Tondach, Виница

ДИМЕНЗИЈА

440×255 mm

СОСТАВ

глина

ПАКУВАЊЕ

300 пар./палета

ПОТРОШУВАЧКА

12.3 пар./m2