КЕРАМИДА КЛАСИК М-002

Моделот Класик е изработен со специјална глина од Кикиндската јама, врвен квалитет и долга традиција. Се проектира под нагиб од  22°, од лево кон десно.

АРТИКАЛ

Класик М-002

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Тоза Марковиќ, Кикинда

ДИМЕНЗИЈА

335x300x205 mm

СОСТАВ

глина

ПАКУВАЊЕ

376 пар./палета

ПОТРОШУВАЧКА

14.6 пар./м2