КЕРАМИДА КОНТИНЕНТАЛ ПЛУС

Моделот Континентал плус составен е од глина и природна боја. Отпорен на УВ зраци, киселини и бази, незапаливи се и добро се проветруваат. Се поставуваат под минимален нагиб 15° (без секундарен кров) 25° (со секундарен кров).

АРТИКАЛ

Континентал плус

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Tondach, Потисје

СОСТАВ

глина

ПАКУВАЊЕ

280 пар./палета

ПОТРОШУВАЧКА

12-14 пар./m2