КЕРАМИДА ТРЕНД

АРТИКАЛ

Тренд

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Nexe, Н. Бечај

СОСТАВ

глина

ПАКУВАЊЕ

320 пар./палета

ПОТРОШУВАЧКА

12.5 пар./m2