КЕРАМИДА ЦЕЗАР

Моделот Цезар е произведен со најнова технологија и најважна одлика е големата површина која овозможува брзо и економично редење.

АРТИКАЛ

Цезар

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Nexe, Н. Бечај

ДИМЕНЗИЈА

410×250 mm

СОСТАВ

глина

ПАКУВАЊЕ

240 пар./палета

ПОТРОШУВАЧКА

10 пар./m2