КНАУФ ОГНООТПОРНА ПЛОЧА

Огноотпорната плоча е направена од гипсена основа и картонски табли, засилена со арматурни влакна од стаклена свила во случај на пожар. Со посебна технологија се засилуваат рабовите на плочите со што се постигнува еднаква јачина во сите делови. Исто така и оваа плоча е импрегнирана и може да се користи во простории со поглема влага.

АРТИКАЛ

Огноотпорна гипс плоча

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Knauf

ДИМЕНЗИЈА

2000 x 1250 x 12.5 mm

ПАКУВАЊЕ

табла