ПЕРФОРИРАНА ПЛОЧА CLEANEO PLUS P

Cleaneo перфорираните тавански плочи се користат за регулирање на внатрешниот воздух во просториите со намалување на штетните и непријатните миризби. Освен поволните карктеристики Cleaneo има и одличен дизајн кој му дава на просторот посебен изглед и одлични акустични својства. Производител “Knauf”.

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Knauf

ПАКУВАЊЕ

табла