АЛУМИНИУМСКА ЛАМПЕРИЈА

Алуминиумската ламперија е наменета за обложување на сите видови на градежни објекти од надвор и внатре, опшивки на плафон и сл.

АРТИКАЛ

Алуминиумска ламперија

ДИМЕНЗИЈА

2500×270 mm

СОСТАВ

алуминиум

БОЈА

бела и кафеава