БАРДОЛИНЕ

Битуменска шиндра со посип е погодна за обложување на нестандарни покриви. Трајност и отпорност на ниски и високи температури. Флексибилна е, лесно се крои. Се монтира под нагиб од 10°-85° со што овозможува монтажа да биде полесна и поедноставна.

АРТИКАЛ

Шиндра Бибер

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Шинглас

ДИМЕНЗИЈА

95×40 cm

СОСТАВ

битуменска маса армирана со стаклен воал

ПАКУВАЊЕ

3 м2/пак.

БОЈА

зелена