BEKAMENT BK STIROLFIX

Минерален флексибилен лепак наменет за лепење на стиропор и за вметнување на арматурна мрежичка. Се припремува со мешање на 30% вода со правот додека не се добие хомогена маса. Масата се остава да стои 10 мин. и потоа се нанесува на рабовите и на средината на плочата од стиропор.  Потрошувачка 8 kg на 1m2.

АРТИКАЛ

39070

ПАКУВАЊЕ

25 kg