ДРЕНАЖЕН СИСТЕМ

Дренажни системи составени од ПВЦ канали и иноксни решетки. Нивно наставување се врши со спојки во зависност од потребната должина. Се користат надвор- гаражи, базени.

АРТИКАЛ

Дренажни системи

ДИМЕНЗИЈА

1000x140x100 mm

ОСТАНАТО

– Дренажен систем со метална решетка
– Дренажен систем со ПВЦ решетка