ДРВЕНА ЛАМПЕРИЈА

Австриска дрвена ламперија во полукружна форма од смрека за обложување на внатрешни зидови, плафони.
Создава дополнителна топлинска изолација во станбените простории.

АРТИКАЛ

Дрвена ламперија

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Hasslacher, Австрија

ДИМЕНЗИЈА

4000x144x24 mm

СОСТАВ

смрека

ПАКУВАЊЕ

2.32 m2