КАПАК ЗА КЕРАМИДА

АРТИКАЛ

Капак

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Tondach, Потисје

СОСТАВ

глина

ПАКУВАЊЕ

156 пар./палета

ПОТРОШУВАЧКА

3 пар./m2