КЕРАМИДА ЕНГОБА БИБЕР

Моделот Енгоба Бибер составен е од глина и природна боја. Отпорен на УВ зраци, киселини и бази, незапаливи се и добро се проветруваат. Се поставуваат под минимален нагиб 15° (без секундарен кров) 25° (со секундарен кров).

АРТИКАЛ

Енгоба Бибер

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Tondach, Потисје

СОСТАВ

глина

ПАКУВАЊЕ

448 пар./палета

ПОТРОШУВАЧКА

21-22 пар./m2