КЕРАМИДА КОНТИНЕНТАЛ

Моделот Kонтинентал лукс се одликува со добри технички карактеристики и се проектира под нагиб од 20° – брзо се вградува.

АРТИКАЛ

Контитнентал лукс

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Малдост, Лесковац

ДИМЕНЗИЈА

415×260 mm

СОСТАВ

глина

ПАКУВАЊЕ

320 пар./палета

ПОТРОШУВАЧКА

12.5 пар./m2