КНАУФ ИМПРЕГНИРАНА ПЛОЧА

Овие водотпорни гипс картонски плочи се направени од гипсена основа и картонски табли кои се импрегнирани против примање на влажност. Тоа ги прави особено погодни за користење во простории со зголемена влажност како бања, кујна итн.

АРТИКАЛ

Гипс плоча импрегнирана

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

“Knauf”.

ДИМЕНЗИЈА

2000 x 1250 x 12.5 mm

ПАКУВАЊЕ

табла