ЛЕПИЛО ЗА ГРАНИТНИ И КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ WEBER EXTRA FLEX F604

Лепак со висок степен на еластичност. Се користи за полагање на керамички и гранитни плочки, декоративен и природен камен и сл. Поради големата флексибилност погоден е за полагање на плочки во простории со голема искористеност (ресторани, јавни установи итн.), изложеност на влага и големи температурни промени (базени, ладилници, простории со подно греење итн.), лепење плочка врз плочка, обложување на фасади, дрвени подлоги и гипскартон. Максималниот размер на плочката за под треба да е 60×60 cm, а за ѕид – 40×40 cm. Потрошувачка 2 – 5 kg на 1 m2.

АРТИКАЛ

Weber Extra Flex F604

ПАКУВАЊЕ

25 kg

ПОТРОШУВАЧКА

4-5 kg/m2