ЛЕПИЛО ЗА ГРАНИТНИ ПЛОЧКИ WEBER FLEX F605

АРТИКАЛ

Weber Flex F605

ПАКУВАЊЕ

25 kg

ПОТРОШУВАЧКА

4-5 kg/m2