ЛЕПИЛО ЗА КЕР. ПЛОЧКИ И ПРИЗМИ RENOFIX 15

Лепак кој се користи за камени и керамички плочки, за внатрешна и надворешна употреба. Се користи на сите типови на подлоги кој го имаат цементот како врзувачки елемент, гипс картон итн. Се меша со 6.5 L вода, додека не се добие хомогена маса. Потрушавачка 5 -7 kg на 1 m2. Пакување – 20 kg.

АРТИКАЛ

Renofix

ПАКУВАЊЕ

20 kg

БОЈА

Бел лепак

ПОТРОШУВАЧКА

5-7 kg/m2