ЛЕПИЛО ЗА КЕРАМИЧКИ И ГРАНИТНИ ПЛОЧКИ WEBER F601

Лепило за кермички и гранитни плочки врз минерлани основи. Погодно за внатрешна и надворешна употреба. Отпорно на замрзнување, постојана влажност и температурни промени. За дим. 30×30 за ѕидни плочки и 40×40 за подни. Пакување од 25 kg. Потрошувачка 2-5 kg  на 1 m2.