ЛЕПИЛО ЗА КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ WEBER F602

Лепило за керамички плочки на цементна основа, за внатрешна употреба. Се користи за полагање на керамички плоки во внатрешни услови, со размери 20×20 cm за ѕид и 30×30 cm за под. Потрошувачка 2-4 kg на 1 m2.

АРТИКАЛ

Weber F602

ПАКУВАЊЕ

25 kg

ПОТРОШУВАЧКА

4-5 kg/m2