ЛЕПИЛО ЗА СТИРОПОР WEBER 440 P

Лепило за стиропорни плочи на цементна основа, водоотпорно и отпорно на замрзување. Погодно за внатрешна и надворешна употреба, може да се користи и за лепење на декоративни лајсни од стиропор. Добро се сврзува со минерални основи и лесно се нанесува. Потрошувачка 5 kg на 1m2.

АРТИКАЛ

Weber 440P

ПАКУВАЊЕ

25 kg

ПОТРОШУВАЧКА

8-9 kg/m2