ЛЕПИЛО ЗА СТИРОПОР WEBER 450 P

Лепило за стиропорни плочи,отпорно на замрзување и парапропусно. Погодно за внатрешна и надворешна употреба, може да се користи и за лепење на декоративни лајсни од стиропор и полистирол и за вметнување на мрежичка за армирање. Лесно се нанесува. Потрошувачка 5-3 kg на 1m2.

АРТИКАЛ

Weber 450P

ПАКУВАЊЕ

25 kg

ПОТРОШУВАЧКА

8-9 kg/m2