ЛЕТВА

Високо квалитетно дрво со одлични карактеристики.

– 5×2.5×400 cm

АРТИКАЛ

Летва

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Hasslacher, Австрија

ДИМЕНЗИЈА

5x3x400 cm