ОБИЧНА ТУЛА

АРТИКАЛ

Обична тула

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Опека, Србија

ДИМЕНЗИЈА

250x120x65 cm

ПАКУВАЊЕ

540 пар./пал.