ОНДУЛИНЕ

АРТИКАЛ

Ондулине капак

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Ондулине

ДИМЕНЗИЈА

100×40 cm

СОСТАВ

хомоген слој на органски влакна, импрегнирани со битумен

ПАКУВАЊЕ

25 пар./палета

БОЈА

црвена и зелена