ОСБ ПЛОЧИ

Се користат за шаловање на столбови и потпорни зидови, кроење и опшивање на оделни делови од објектот како и основно патосирање на подови и покриви.

АРТИКАЛ

ОСБ плоча

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Егер, Германија

ДИМЕНЗИЈА

2440x1220x9 mm

СОСТАВ

медијапан

ОСТАНАТО

2440x1220x11 mm,
2440x1220x15 mm,
2440x1220x18 mm,