ПАРАПРОПУСНА КРОВНА ФОЛИЈА

–  Парапропусна фолија

–  Паранепропусна алуминиумска фолија

–  Паранепропусна кровна фолија

АРТИКАЛ

Парапропусна кровна фолија

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Полска

ДИМЕНЗИЈА

1.6×50 m

БОЈА

црна