ROFIKS МАЛТЕР ВО БОЈА

Завршен малтер во боја. Огромен избор на бои (304 нијанси). Компјутерско мешање за постигнување на идеални нијанси.

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Rofix