ROFIKS PF 110

Универзална глет маса за израмнување на ѕидови и пополнување на фуги. Составена од природен гипс, адитиви кои ја подобруваат обработливсота на смесата и метилна целулоза. Пак. 25kg. Производител “Rofix”.

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Rofix

ПАКУВАЊЕ

25 kg