ROFIX PVC ЛАЈСНА

PVC аголна лајсна со мрежичка од стаклени влакна за топлинско-изолациски системи. За малтери со дебелина од 3-5 mm. Отпорна е на алкали. Производител “Rofix”.

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Rofix

ДИМЕНЗИЈА

2500 мм

ПАКУВАЊЕ

парче