СТАКЛЕНА ВОЛНА

Филц од минерална стаклена волна во ролна кој се користи како топлинска и звична изолација за обложување на покриви, дрвени меѓуспратни конструкции и др.

АРТИКАЛ

Стаклена волна

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Урса, Словенија

ДИМЕНЗИЈА

120x1500x5 cm

ПАКУВАЊЕ

18 m2/пак.