ТАЛПА

АРТИКАЛ

Талпа

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Hasslacher, Австрија

ДИМЕНЗИЈА

15/20/25x5x400 cm

ПАКУВАЊЕ