ТИПЛИ- ШРАФОВИ- ДРЖАЧИ

АРТИКАЛ

Типли- Шрафови- Држачи

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Кнауф, Србија

ОСТАНАТО

од 197 ден./ком. до 460 ден./ком.