WEBER PERFECT ФУГИ ЗА ПЛОЧКИ

Флексибилна и антибактериска фуга за внатре и надвор. За фуги со размер од 2-20 mm. Отпорна е на микроорганизми, напукнување и агресивни средствса за чистење. Погодна е за големи трговски центри, бањи, кујни, подлога со подно греење, балкони итн. Достапна е во повеќе бои – со голема постојаност на пигментот. Потрошувачка 0.3 – 1.1 kg на 1 m2.  Пак. 2 kg.

ПРОИЗВОДИТЕЛ/ПОТЕКЛО

Weber

ПАКУВАЊЕ

2 kg